Verslag Open Culemborgs Toernooi Aangepast Badminton 9 december 2012

afbeelding boven: team van 6 spelers van de KIS welke meededen aan dit toernooi

Voor de Culemborg badmintonclub was het de tweede maal dat een wedstrijd aangepast badminton werd georganiseerd.
De KIS kwam thuis met 3 medailles. Inge Bakker werd eerste in het dubbelspel samen met Ilse van de burgwal. Beide dames zijn door hun uitmuntende prestaties op internationaal niveau de categorie dames ontgroeid en hebben dan ook van de Nederlandse badmintonbond ontheffing gekregen om bij de heren mee te spelen. En ook dat gaat dus niet onopgemerkt. Timo Bakker bereikte op de onderdelen enkel en dubbel een tweede plaats. Voor Timo was het de eerste keer om met een nieuwe dubbelpartner te spelen. Beide spelers van KIS spelen ook in de Nationale Selectie en zijn daarom gekoppeld aan andere selectiespelers. Timo is door bondscoach mw. Annie van Daal sinds dit toernooi gekoppeld voor het dubbelspel aan Jordy Brouwer van Gonzanbach. Onlangs dat ze slechts enkele malen met elkaar hebben gespeeld, zijn de heren toch tweede geworden. John Besseling, dit jaar nog Nederland Kampioen bij de starters (B-line), moest uitkomen in de A line. Daar heeft hij helaas geen podiumplaats weten te bereiken.
Het volgende toernooi voor de aangepaste spelers staat gepland voor 10 februari 2013 in Nederhorst den Berg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *