3 maal goud op NK voor KIS

Inge Bakker & Ilse vd Burgwal – Goud dames dubbel

Het viel dit jaar de beurt aan Den Haag. Badmintonclub DKC wel te verstaan. Vanwege hun jubileumjaar (45 jarig bestaan) wilde zij graag iets bijzonders doen. Daarom was DKC dit jaar de gastvereniging voor het Nederlands Kampioenschap 2014. De toernooileiding lag in handen van Han van Vliet (Badminton Nederland). Na het ‘Utregs Toernooi’ was Han enthousiast geworden voor het aangepast badminton en wilde graag ook het NK organiseren.

John Besseling & Timo Bakker – Goud heren dubbel

Het aantal inschrijvingen was met 31 sporters wat een de lage kant. En naar de oorzaak kunnen wij gissen. Duidelijk is wel dat de bond met zo min mogelijk inspanningen het aangepast badminton wil promoten. Een jammerlijke zaak, maar waar helaas niets aan is te doen. Duidelijk liggen hun prioriteiten elders.

Timo & Inge Bakker – zilver op onderdeel mix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!