Belang van de AVG toestemming

In april 2018 heeft het bestuur van de Kennemer Invaliden Sportvereniging KIS naar alle leden toe een schriftelijke mededeling omtrent het AVG beleid gezonden. In dit schrijven werden de leden gevraagd om hun toestemming met betrekking tot het email gebruik en de bijzondere gegevens.

Van onze leden heeft ruim 35% daar geen reactie op gegeven. Op 25 mei jl. is de nieuwe AVG wetgeving van kracht gegaan. We hebben dus, verplicht, van alle mensen die niet hebben gereageerd het mailadres + de bijzondere gegevens verwijderd uit ons ledenbestand.

Op 4 juni 2018 krijgen wij van Heliomare te horen dat wij het bad niet kunnen gebruiken. Nu hebben we op de website en via facebook de mensen proberen te bereiken door een mededeling te plaatsen, maar we hebben ook vanuit de ledenadministratie een mail verstuurd.

Echter nu komen we erachter dat er van die 35% die nimmer hebben gereageerd en wellicht ook op maandag zwemmen, ook dus geen mail van ons krijgen. We hebben immers het mailadres van deze leden verwijderd uit het systeem.

Heeft u nu spijt van deze actie, kunt u ons vooralsnog toestemming geven. Vul dit formulier in en stuur het naar ons secretariaat. Mag ook als goede pdf scan, maar niet als foto. Die zijn slecht te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *