Gezocht met spoed:Vrijwillig toezichthouders dinsdag

toezichthouder aan het werk

De Kennemer Invaliden Sportclub – KIS – is een sportvereniging voor mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking.

Onze vereniging geeft op de dinsdag (12.00 – 12.45 uur)onze leden de gelegenheid om te komen zwemmen in het extra verwarmde bad van Revalidatiecentrum Heliomare te Wijk aan Zee.

Dit uur wordt voornamelijk bezocht door 55+ ers met (lichte) fysieke beperking.

Sportvereniging KIS zoekt met spoed een gemotiveerde toezichthouder voor deze dinsdag.

Onze huidige toezichthouder stopt er 1 januari 2019. U heeft dus nog gelegenheid om ingewerkt te worden, c.q. een opleiding te volgen.

Toezichthouders zijn belast met het toezichthouden en veiligheid tijdens onze zwemuren. De toezichthouders zijn onze ogen in het zwembad. Omdat we werken met een kwetsbare doelgroep is toezicht essentieel. Je bent vaardig op gebied van veiligheid, hygiëne, toezicht en hulpverlening in de praktijk. Daarnaast moet je affiniteit hebben met onze doelgroep.

Heb jij één van de volgende diploma’s of wil je deze behalen? Een opleiding tot toezichthouder zwembad duurt 1 dag en zal door ons worden betaald. Heb je nog geen diploma reddend zwemmen, dan duurt de opleiding 2 dagen.

En ben je je bereid zich daarna belangloos inzetten voor onze leden? Dan ben je van harte welkom. We zoeken mensen met ten minste één of meer van de volgende diploma’s (of bereid deze te volgen):

– diploma Reddend zwemmen

– diploma lifeguard / toezichthouder

En eventueel nog aanvullend:

– EHBO

– BHV

Ben jij die gemotiveerde toezichthouder die ons wil helpen? Neem dan contact met ons op.

Profiel van onze vrijwilliger

Onze vrijwilliger beschikt over een gezonde dosis humor. Leeftijd speelt geen rol evenals geslacht. Wij hechten waarde aan die vrijwilliger die een klein beetje van zijn hart kan delen met onze leden. Onze leden zijn niet zielig maar hebben af en toe alleen een beetje hulp nodig. Uiteraard is onze vrijwilliger bereid enige tijd en aandacht te geven aan onze club. Denk je dat jij gemotiveerd genoeg bent om vrijwilliger bij onze club te worden en wil je een cursus volgen om deze doelstelling te bereiken? Dan ben jij ons nieuwe gezicht! Welkom bij de club!

Dat kan via de mail secretaris at dekis.nl) of neem telefonisch contact met ons op: 0251-254714

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *