Bestuurslid(leden) gezocht bij Sportvereniging KIS

Ter vervanging van een bestuurslid zoeken wij nieuwe kandidaten:

Algemeen bestuurslid / Voorlichter

In verband met het overlijden van ons bestuurslid Jan Pomp zoeken wij ter vervanging een bestuurslid die zich naast algemeen bestuurslid ook gaat toeleggen op de public relations (PR). Een bestuurder die in eerste instantie affiniteit heeft met de gehandicaptensport. Tevens zoeken wij een bestuurslid die het leuk vind om voor de vereniging op enigerlei wijze de publiciteit te zoeken om de KIS in een positief daglicht te stellen en daarmee potentiële sporters aantrekt. Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift is dus een pré.

Daarnaast neemt dit bestuurslid ook deel aan de bestuursvergaderingen waarin alle lopende en dagelijkse zaken worden besproken. Wij vergaderen rond de 4 x per jaar. Deze vergaderingen duren ongeveer 1,5 uur en zijn altijd op een dinsdagavond.

De KIS heeft een bestuur profiel opgesteld. Denkt u dat het wat voor u is, neemt u dan contact op met de secretaris van de Kennemer Invaliden Sportclub, mevrouw Inge Bakker op secretariaat at dekis.nl

Bekijk onze overige vacatures op onze vacature pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *