Vrijwilligers gezocht voor begeleiding in bad bij Sportvereniging KIS

Sportvereniging KIS is een sportvereniging, welke al 63 jaar sport aanbiedt aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Op dit moment bieden wij aangepast badminton en een aantal zwem uren aan. Zo ook het zwem uur in het Sportfondsenbad te Beverwijk op de donderdag avond tussen 19.00 – 20.00 uur. Tijdens dit uur wordt er zowel les gezwommen, baantjes gezwommen als vrij gezwommen. Dit uur wordt door +/- 12 vrijwilligers begeleid en er nemen rond de 45 zwemmers aan deel.

Onze vereniging maakt op de donderdagavond gebruik van de twee baden in het sportfondsenbad te Beverwijk. Voor dit uur zoeken wij voor het instructiebad

“Gastvrouwen/heren gezelschapsdames / heren”

Onze sporters hebben behoefte aan contact in het water, hetzij in de vorm een praatje, een balletje overgooien of even begeleiden naar de kleedruimte. Daar draag je de sporter weer over aan het eigen begeleidend personeel. Je staat er in dit bad uiteraard niet alleen voor. Het toezicht op deze baden is in handen van onze vrijwillige toezichthouders. Je taak is enkel het begeleiden en vermaken van de bezoekers in het bad.
Dit betreft een vrijwilligersfunctie en zou bij voldoende aanmeldingen in een poultje kunnen worden voltooid, anders wekelijks.
Je hebt empathie met onze doelgroep en uiteraard dient u in bezit te zijn van een zwemdiploma. Daarnaast vindt je het geen probleem om middels interne opleidingen u verder te bekwamen in o.a. reanimatie.

Durf jij deze uitdaging aan? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten!
Neem contact op met Inge of Timo Bakker, bestuurlijke begeleiding van dit zwem uur. Te bereiken op 0251-254714 of via de mail secretariaat@dekis.nl .
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!