Eerste toernooi seizoen 2019 – 2020 parabadminton

 

België had de eer het seizoen parabadminton te mogen openen. In Bornem organiseerde BC Plumula een gemixed toernooi. Zowel valide als parabadmintonners speelde in de zelfde hal. Niet tegen elkaar uiteraard, maar dat mocht de pret niet drukken.

Omdat het toch wel ruim 200 kilometer rijden was moest vroeg worden opgestaan. Jonny  speelde zowel de enkel klasse als de dubbel klasse (samen met trainer Timo Bakker). Voor het enkel spel kwam Jonny nog wat tekort voor een podiumplaats, maar dat werd goedgemaakt in de dubbel. De finale partij werd rond de klok van 17.00 gespeeld en dat pakte goed uit. Hier kwamen Jonny en Timo de dubbelploeg Hans MacDaniël met Ronald Stapelbroek tegen. Met een ruime overwinning van 21-12 en 21-8 kon teruggekeken worden op een geslaagd toernooi. Het seizoen 2019 – 2020 is begonnen…

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Luister”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *