Tweede toezichthouder dinsdag

Toezichthouder KIS

De KIS is een sportvereniging voor mensen met lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De vereniging is opgericht in 1956 en biedt op dit moment zwemmen, bewegen in warm water en aangepast badminton aan. Onze vereniging met ruim 200 leden wordt gerund door vrijwilligers.

Onze vereniging maakt op de dinsdagmiddag gebruik van het zwembad in Revalidatiecentrum Heliomare te Wijk aan Zee. Voor dit uur zoeken wij voor het bad een “TOEZICHTHOUDER / KADERLID “

Zwem uur dinsdag 12.00 – 12.45 uur Heliomare bad Wijk aan Zee

Onze sporters op dit zwem uur zijn over het algemeen dames en heren met een chronische lichamelijke beperking van gepensioneerde leeftijd. Wij zoeken voor dit uur een tweede vrijwillige toezichthouder.

Taken

Samen met een andere vrijwillige toezichthouder houdt u toezicht op het bad. Daarbij staat de veiligheid van onze zwemmers voorop. Het toezichtplan welke de KIS heeft opgesteld is leidend bij deze werkzaamheden.

Profiel:

– U bent een energieke 50+ (maar jonger mag ook uiteraard!);

– U heeft empathie met onze doelgroep;

– U bent in bezit van zwemdiploma A + B;

– U bent in bezit van diploma reddend zwemmen, dan wel bereid de interne opleiding reddend zwemmen te volgen;

– U bent bereid de interne BLS (Basic Life Support) opleiding te volgen;

De kosten voor de interne opleidingen zijn uiteraard voor onze rekening.

Kunt u zich vinden in bovenstaande? Neem dan contact op met Inge of Timo Bakker op telefoon 0251- 25 47 14 of mail naar secretariaat@dekis.nl

error: Content is protected !!