Vrijwilligersvacaturemarkt We(l)doen

Ontmoetingscentrum De Stut – Heemskerk

We(l)doen organiseert een informatieve en inspirerende vacaturemarkt op zaterdag 12 oktober van 11.00 – 13.30 uur in Ontmoetingscentrum De Stut, Maasstraat 3, Heemskerk. En sportvereniging KIS doet hier aan mee.

Op de vacaturemarkt delen organisaties, verenigingen, stichtingen etc. actief in Beverwijk en Heemskerk, hun kennis en kunde graag met mensen die op zoek zijn naar een passende ‘vrijwilligersbaan’. Ik wil vrijwilligerswerk doen … maar wat.
Tijdens de vacaturemarkt krijg je inzicht in je eigen wensen en behoeftes. Wat past bij mij, welke vacatures zijn er, wat vind ik leuk, wat zijn de voorwaarden? Een bezoekmaatje zijn, werken met jongeren of ouderen, bestuursfuncties, koken, je inzetten voor een sportvereniging: er is zoveel verscheidenheid! Doe de vrijwilligers-talententest. Hoe werkt de vrijwilligersvacaturebank? Een uitleg voor organisaties en (toekomstige) vrijwilligers.

Wil jij alvast kijken welke vacatures er bij ons openstaan? Kijk dan op vacatures KIS.

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Luister”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *