Maatje worden bij de KIS

Onze sporters hebben behoefte aan gezelschap in het water, hetzij in de vorm een praatje, een balletje overgooien of even begeleiden naar de kleedruimte. Daar draag je de sporter weer over aan het eigen begeleidend personeel. Je staat er in dit bad uiteraard niet alleen voor. Het toezicht op deze baden is in handen van onze vrijwillige toezichthouders. Je taak is enkel het begeleiden en vermaken van de bezoekers in het bad.
Dit betreft een vrijwilligersfunctie en zou bij voldoende aanmeldingen in een poultje kunnen worden voltooid, anders wekelijks.
Je hebt empathie met onze doelgroep en uiteraard dien je in bezit te zijn van een zwemdiploma. Daarnaast vindt je het geen probleem om middels interne opleidingen je verder te bekwamen in o.a. reanimatie.

Wanneer: Donderdagavond 19.00 – 20.00 uur
Waar: Sportfondsenbad te Beverwijk

Durf jij deze uitdaging aan? Wil jij maatje worden bij de KIS?
Laat het ons zo spoedig mogelijk weten!
Neem contact op met Inge of Timo Bakker, bestuurlijke begeleiding van dit zwem uur. Te bereiken op 0251-254714 of via de mail secretariaat@dekis.nl

error: Content is protected !!