Vrijwilligers bedankt!

Vrijwilligersavond KIS
De vrijwilligers van KIS aan de dis

Restaurant La Citadel in Heemskerk was op 15 november 2019 het toneel voor de jaarlijkse vrijwilligersavond van de KIS.

Op deze manier worden de vrijwilligers bij de KIS in het zonnetje gezet voor hun inzet in het afgelopen jaar. Als vereniging zijn wij ontzettend blij met onze vrijwilligers die geheel kosteloos hun kennis en kunde ter beschikking stellen voor de aangepaste sport. Met deze avond willen wij deze kaderleden namens de sporters feitelijk bedanken voor weer een jaar begeleiding!

Tevens hebben wij op deze avond mw. Guret v.d. Eshof bedankt voor haar jarenlange inzet voor de KIS. Zij stopt per 31 december met haar werkzaamheden. Guret heeft een aantal jaren in het bestuur gezeten, is de vertrouwens contact persoon binnen de vereniging en is toezichthouder op de donderdagavond. Met een mooie bos bloemen en een cadeaubon is zij in het zonnetje gezet voor haar inzet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *