Ambassadeurs gezocht

Mensen met een beperking zijn in heel veel gevallen ook mensen met een krappe beurs. Daar hoeven we niet moeilijk over te doen, dat is nu eenmaal een feit.

De gemeente Uitgeest heeft onze organisatie gevraagd of wij aandacht willen schenken onder onze leden aan de actie ‘Kom jij er uit’. Zij zoeken mensen die zelf schulden of een lastige financiële situatie hebben ervaren en als ambassadeur willen optreden. Deze ambassadeurs vertegenwoordigen inwoners in soortgelijke situaties en vormen hiermee het boegbeeld voor de campagne.

Herken jij je zelf hierin en wil je graag als ambassadeur optreden? Dan heeft de gemeente Uitgeest je hulp hard nodig!

De Gemeente Uitgeest wil graag met je samenwerken om inwoners vroegtijdig te informeren over de mogelijkheden om in de gemeente hulp of advies te krijgen op het gebied van geldzaken zodat schulden vaker kunnen worden voorkomen.

Als je je geroepen voelt om hieraan deel te nemen, kun je contact opnemen met mevrouw Heinen op email jeanetheinen@debuch.nl.

Ook heeft de gemeente Uitgeest een inloopspreekuur geldzaken ingevoerd op elke vrijdagmorgen van 09.00 tot 10.30 uur in het Gemeentehuis Uitgeest. Het adres is Middelweg 28 1911 EG Uitgeest.

komjijeruit.nl