Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

We kregen slecht contact met de hoofdpiet want zijn telefoon was kwijt. Dus hebben we uiteindelijk maar een briefje geschreven of de Sint ook de KIS wilde bezoeken, maar dat briefje waaide tijdens de laatste storm uit de handen van de postbode!

Gelukkig is Sinterklaas erg modern en tegenwoordig maken zijn Pieten ook gebruik van portofoons! En laten onze toezichthouders nu ook een portofoon hebben! Dus één en één was twee! Toen we van de postbode hoorde dat de brief was weggewaaid hebben wij via de portofoon aan Piet gevraagd of Sint nog een keer bij de KIS wilde langs komen! En dat wilde hij wel! Graag zelfs! Dus donderdagavond 28 november 2019 rond de klok van 19.15 uur komt Sinterklaas met zijn Pieten in het Sportfondsenbad om de KIS te bezoeken!

De hoofdpiet werd toen hij in bed lag via de portofoon gevraagd of Sint nog langs kwam!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *