Statuten wijziging een feit

Op 25 november 2019 is bij notariskantoor Batenburg in Beverwijk de akte gepasseerd met daarin de statutenwijziging vastgesteld tijdens de 2e algemene ledenvergadering van 6 mei 2019.

Voornaamste wijzigingen zijn de tenaamstelling van de vereniging. Officieel heten wij nu ‘Sportvereniging KIS’, in plaats van Kennemer Invaliden Sportclub. De meeste leden van ons voelen zich absoluut niet invalide en dus werd het tijd om de tenaamstelling te veranderen.

De overige wijzigingen kunt u nog terug lezen op ons voorstel van februari 2019.

Notariskantoor Batenburg heeft onze vereniging gesponsord en de akte kosteloos laten passeren, waarvoor wij onze hartelijke dank uitspreken, en met name richting mw. Mr. Ellen Groenland die één en ander in touw heeft gezet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *