Sinterklaas bezoekt KIS in Sportfondsenbad

Sinterklaas op bezoek bij de KIS

Met een ruim aantal Pieten heeft Sinterklaas op 28 november jl. de KIS leden in het Sportfondsenbad te Beverwijk weer bezocht. Traditiegetrouw komt de Sint steevast langs om de leden weer een handje te schudden en de prachtigste verhalen aan te horen. Een aantal verhalen sluit naadloos aan bij het verhaal van een jaar geleden, alsof de Sint niet is weggeweest. Zienderogen geniet Sinterklaas van alle aandacht, maar dat geldt evenzeer voor de leden!

Zoals wij eerder hadden vermeld, was het een beetje lastig om de Sint te bereiken (zie ons vorige verslag), maar zo verzekerde de Hoofdpiet ons, Sinterklaas zou voor geen pepernoot een bezoek aan de KIS willen missen. Gelukkig dan maar!

Met een rondje om het bad, en iedereen weer gesproken te hebben, liet de Sint voor een ieder weer wat lekkers achter, zodat thuis nog even nagenoten kon worden van het jaarlijkse bezoek!

Secured By miniOrange