Kersttoernooi 2019 aangepast badminton KIS

Traditiegetrouw hebben we op 18 december 2019 het kersttoernooi gespeeld met alle deelnemers van het aangepast badminton van KIS. Jong, oud, rollend of lopend maakt niet uit……alle deelnemers werden voor een 5 tal partijen door elkaar gehusseld en gingen in een (gemengd) dubbel met elkaar de strijd aan.

Frans, Iefke, Sarah, Merel, Els, Sabine, Moira, Peter, Simone, Ferry, Wim, Sandra, Fabian, Anneke en Jonny hebben gestreden voor wat ze waard waren, maar het was een ontzettend leuk toernooi.

Jammer dat Christa, Joan, Melvin, Evert, Kaylee , Tim en Ellen niet mee konden doen. Volgend jaar weer een kans met het kersttoernooi!

Timo & Inge hadden muziek, chocolademelk, frisdrank en oliebollen mee dus het toernooi was compleet.

Na afloop hebben alle deelnemers een medaille ontvangen en konden met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

We hebben dit jaar afscheid genomen van Melvin, Chris, Jessica, Hennie, Linda, Appie, Cay, Luuk en Aad. We vonden het ontzettend leuk dat jullie bij ons wilden komen badmintonnen. Jullie zijn altijd welkom! En vergeet niet! Sporten is goed voor je!

En een speciaal plekje in ons midden houdt Jan die begin 2019 is komen te overlijden! We denken nog vaak aan je!

Dank aan Ria, Ruud, Ronald en Ron voor de hulp die we het afgelopen jaar van jullie hebben mogen ontvangen!

Allemaal fijne feestdagen en tot volgend jaar!

Onderstaand een paar foto’s die tijdens het toernooi zijn gemaakt! Je kunt op de foto’s dubbel klikken om ze te vergroten!

5 reacties op “Kersttoernooi 2019 aangepast badminton KIS”

 1. Heel erg bedankt voor weer een fijn badminton jaar! Sarah heeft genoten en wij daardoor ook! Oja, en ik krijg de foto’s niet geopend

  1. Hoi Marian,

   We doen het met heel veel plezier! En uiteraard Sarah bedankt voor de leuke attentie! Voor wat betreft de foto’s; als je er overheen scrolled, zie je dan geen vergrootglas verschijnen? Dat zou wel moeten, en anders even dubbel klikken op de foto’s. En als laatste; bekijk ze via een laptop of ipad dan moet het zeker lukken.
   Fijne feestdagen!

 2. Jij en Inge hebben ons een sportief 2019 gegeven. Ik vind het fantastisch om met een groep mensen met verschillende achtergronden en beperkingen elke week weer gezellig een partijtje te mogen badmintonnen

 3. Moira, Sigrid en Paul Beentjes

  Het was weer top!
  Jullie verdienen beiden diep respect voor de onvermoeibare (zo lijkt het tenminste wel) inzet waardoor jullie het jaar na jaar mogelijk maken dat wij met zijn allen op een leuke en positieve manier met sport bezig kunnen zijn. Dank je wel, toppers!

 4. Marion Dijkhuizen

  Het was weer een geweldig sportjaar (in het zwembad en in de zaal )door jullie tomeloze inzet . Bedankt hiervoor .! Simone komt volgend jaar weer lekker sporten bij KIS .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *