Collectanten gezocht Fonds Gehandicapten

Heeft u nog een uurtje over? Vindt u het geen bezwaar om een straatje te lopen voor het Fonds Gehandicaptensport? Meldt u dan aan bij onze coördinator, de heer Libbe van Dijk. Hij zoekt nog collectanten voor de collectie week van 29 maart tot en met 4 april 2020.

Libbe van Dijk

Libbe van Dijk, zelf voorzitter geweest van de KIS, is sinds twee jaar de vaste coördinator in Heemskerk voor het Fonds Gehandicaptensport. Dus, is het voor u geen probleem om zich een uurtje voor de gehandicaptensport in te zetten, neem dan contact op met de heer van Dijk. U kunt hem bereiken op telefoon: 0251-244005 of via de mail: libbevandijk@ziggo.nl

Ook de KIS vaart wel bij de collecte Fonds Gehandicaptensport. Van iedere donatie aan het fonds wordt een rechtstreeks deel direct in de kas van KIS gestort. Dus motiveer uw naaste omgeving en geeft u allen op!

Namens alle sporters hartelijk dank!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *