Verplicht thuiszitten en toch fit blijven?

Geen beperking meer….

….om te kunnen sporten!
direct naar de training

Blijf in beweging….

Noodgedwongen zit het merendeel van de Nederlandse bevolking momenteel binnen. Ontzettend vervelend, maar het is even niet anders en laten we er daarom het allerbeste van maken. 

Voor alle mensen die nu niet naar de sportschool kunnen, in een revalidatietraject zitten, hun beweeguurtje moeten missen, sportmaatjes niet kunnen zien en noem alle situaties maar op, hebben we een goed alternatief….WANT, prioriteit nummer 1 is goed voor jezelf zorgen en daar hoort onder andere lichaamsbeweging bij. Door stilzitten verslechtert je weerstand en dat is precies wat we nu niet willen. Hoe kun je THUIS sporten? Via ons programma TOPFIT is dat heel gemakkelijk te realiseren!

26 online trainingen 
Het online beweegprogramma TOPFIT bestaat uit 26 trainingen van ongeveer 15 minuten. In die 15 minuten worden acht oefeningen gedaan en krijg je uitleg hoe je deze oefeningen het beste kunt uitvoeren. Bij sommige oefeningen worden er attributen toegevoegd om de oefening nog wat zwaarder te maken.

Wat heb je nodig?

Ga direct aan de slag, deel deze informatie met je omgeving en blijf in beweging!   Succes! Namens alle kaderleden van de KIS.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door de Dirk Kuyt Foundation, waarvoor hartelijk dank!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *