Corona update 19 mei 2020

Op dit moment is het bestuur in overleg met onze vrijwilligers en het sportfondsenbad + gemeente Beverwijk over hervatting van het zwem uur op de donderdag avond.

Wij hebben de vraag uitgezet bij onze vrijwilligers of zij het weer zien zitten om toezicht c.q. les te geven op onze zwem uren. Het merendeel van de kaderleden dat heeft gereageerd ziet of heeft problemen om weer fysiek toezicht te houden. Daarbij opgemerkt dat nog niet iedereen van de kaderleden heeft gereageerd. Plus het feit dat aan plan van aanpak om te mogen starten zoveel haken en ogen zitten dat het bijna onmogelijk wordt gemaakt om voor onze doelgroep een goed plan op papier te zetten.

Voor wat betreft het zwemmen en sporten in Heliomare is het nog niet toegestaan. Heliomare gaat gefaseerd weer opstarten. De eerste zorg van Heliomare ligt bij de patiënten. Vervolgens krijgen de poliklinische patiënten weer stapje voor stapje toegang tot Heliomare, dan de cliënten van Beweeg- en sportcentrum en pas als laatste de huurders.

U moet er rekening mee houden, dat de eerste sport uren pas weer in september zullen en kunnen plaatsvinden.

Mocht zich de gelegenheid en mogelijkheid voordoen dat wij eerder kunnen opstarten, laten wij dit u ongetwijfeld weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *