Help, ik krijg geen mail

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Luister”]

Via kaderleden krijgen wij bij het bestuur te horen dat sommige leden geen mail c.q. nieuwsbrief ontvangen. 

In dit artikel proberen wij u uit te leggen waaraan dit kan leggen:

a) de mail is in de spam map terecht gekomen. Vanaf het mail adres pr@dekis.nl worden de nieuwsbrieven verstuurd. Dus als u in uw spam map dit mail adres tegenkomt, weet u dat u wel mail heeft ontvangen, doch deze in de spam map terecht is gekomen. Wij geven ook de oplossing voor de toekomst. U kunt nl. bij instellingen dit mail adres als ‘veilig’ opgeven, zodat u het gewoon in uw eigen mailbox krijgt. Klik hier voor deze oplossing.

 

b) u heeft uzelf uitgeschreven voor de nieuwsbrief. Dit kunt u simpel herstellen door zich opnieuw in te schrijven. Op de home page rechts staat een inschrijfformulier voor de nieuwsbrief.

c) U heeft bij de invoering van de AVG – wetgeving geen toestemming gegeven c.q. niet gereageerd op de oproep. In dat geval hebben wij geen mail adres meer van u. U kunt u mail adres doorgeven aan het secretariaat. Bij voorkeur via ons contact formulier. Zet in de mail, uw naam, adres + email. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *