Aanpassing para-badminton sept 2020

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Luister”]

In week 37 hebben wij alle badmintonleden een vragenlijst toegezonden met de vraag, indien wij ons speelmoment moeten opsplitsen in een uur van 19:00 -20:00 uur en een uur van 20:00 tot 21:00 uur, dat het overgrote deel van de deelnemers de voorkeur voor 19:00 uur aangaf.

Met slechts 3 speelvelden (max. 12 deelnemers) en 25 badminton leden wordt dit lastig. Tijdens de bijeenkomst spelers / ouders / verzorgers op 16 september 2020 is het volgende overeengekomen. Bij een overschot aan aanmeldingen (t.o.v. aantal speelvelden) is besloten om de week te spelen.

Wij hebben dit als volgt uitgewerkt:

  • De speler meldt zich uiterlijk dinsdag aan. Daarbij is duidelijk gemaakt, niet aangemeld is niet spelen.
  • Inge & Timo nemen aan de hand van de aanmeldingen een beslissing voor de woensdag.
  • Deze beslissing wordt jullie per WhatsApp bericht medegedeeld.
  • De speellijst wordt ook online geplaatst, met enkel de voornamen. Bekijk hier
  • Bij meer dan 12 aanmeldingen, gaan de nummers 13, 14 etc automatisch door naar de week daarop. De groep wordt dan gesplitst. Spelers in week A en spelers in week B. Op deze manier krijgt iedereen een gelijke kans.
  • Maximaal 7 dagen voorafgaand aanmelden.
  • Deze maatregel blijft van kracht zolang wij maar 3 badminton banen kunnen huren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *