Update corona beperkingen bij KIS

Corona maatregelen update

Alle sporten stil gelegd, wellicht 19 november weer sporten in het Sportfondsenbad!

Heemskerk, 12 november 2020

Naast dat we al niet meer mochten sporten in Heliomare, is na de persconferentie van 3 november 2020 van Minister President Rutte gebleken dat sporten met meer dan 2 personen voor de komende twee weken uit den boze is. Dus al onze sport uren zijn gesloten.

We schrijven inmiddels 12 november 2020, en we verwachten dat u weer op 19 november a.s. gebruik kunt maken van het sportfondsenbad te Beverwijk.  We stellen de reserveringspagina dan ook weer open. Mocht onverhoopt blijken dat de zwembaden toch gesloten blijven, stellen wij u daarvan op de hoogte.

Reserveer voor 19 november a.s. HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *