Update 14 november 2020 Corona maatregelen

Heemskerk, 14 november 2020

Het ziet er naar uit dat komende donderdag (19 november 2020) weer een aantal beperkingen worden terug geschroefd. Onder andere zouden de zwembaden weer open mogen. Dit betekent dat u weer kun reserveren voor de donderdag avond in het Sportfondsenbad. Mocht onverhoopt toch weer de zwembaden gesloten worden, kunnen wij aan de hand van de nieuwe reserveringen onze leden makkelijk informeren.

 

Helaas blijft Heliomare nog gesloten voor extern publiek. Revalidatiecentrum Heliomare neemt veel corona patiënten op en willen zo min mogelijk interactie met de ‘buitenwereld’, hetgeen wij alleen maar kunnen respecteren. De sporters op de uren op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *