We mogen weer zwemmen in het sportfondsenbad

Heemskerk, 18 november 2020

We hadden het al verwacht, maar het hoge woord tijdens de persconferentie van 18 november is gevallen. We mogen met ingang van 19 november weer gedeeltelijke sporten. Dat houdt voor ons in dat wij weer gebruik mogen maken van het Sportfondsenbad op de Donderdagavond. 

In onze nieuwsbrief hadden wij hierover al uitgebreid geïnformeerd, en diversen leden hebben zich reeds ingeschreven voor 19 november a.s. 

Wilt u ook weer komen zwemmen? Schrijf dan in:


reserveer

Helaas kunnen onze sporters nog niet terecht in Revalidatiecentrum Heliomare te Wijk aan Zee. Dit centrum vangt veel corona patiënten op en heeft haar deuren voor niet klinische patiënten nog gesloten. We hopen in 2021 wel weer gebruik te mogen maken van Heliomare. We houden u uiteraard op de hoogte via onze website en nieuwsbrieven. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *