Hoe reserveer ik?

Het secretariaat krijgt regelmatig te horen hoe leden moeten reserveren. 

Wij leggen het uit: 

1: Open een internet verbinding en type in je browser: www.dekis.nl 

2: Bovenin ziet u het menu staan met helemaal rechts de reserveringsknop. Zie onderstaande afbeelding:

3: klik op de knop reserveren. U komt dan op onderstaande pagina. Reserveert u voor u zelf, dan kiest u individueel opgeven. Bent u medewerker van een gezinsvervangend tehuis en wenst u meerdere personen op te geven, kiest u voor collectief opgeven. Zie onderstaande afbeelding:

4: Na uw keuze komt u op de pagina ‘reserveren’. Lees het corona-protocol goed en vul uw gegevens onderaan de pagina in:

5: Van uw aanmelding ontvangt u een kopie-bericht in uw mailbox. Als u bent toegelaten tot uw zwem uur, kunt u dit terug vinden op de pagina waarin alle reserveringen zijn opgenomen. Online overzicht reserveringen sport uren – Sportvereniging KIS (dekis.nl) Zie ook onderstaande afbeelding: 

6: Om te kijken of u bent opgenomen op de reserveringslijst, kiest u eerst uw sport uur. let op! Het proces van reserveringen verwerken gaat handmatig. U kunt dus niet reserveren en direct kijken of uw reservering daadwerkelijk op de lijst staat. Onze vrijwilligers doen hun best om elke dag de lijsten bij te werken. Stel u wilt op Donderdag zwemmen, dan kan de lijst van donderdag er zo uitzien:

U ziet bovenstaand een oude lijst van donderdag 24 juni 2021. Aan de hand van uw opgegeven lidnummer (staat op uw pasje) kunt u zien of u op de lijst staat. Bent u niet geselecteerd, omdat bijvoorbeeld het uur reeds vol is, krijgt u een mail terug met daarbij de opmerking dat u op een ander uur bent geplaatst. U krijgt dan voorrang op andere leden. Het secretariaat behandeld de reserveringen op basis van ontvangst en kijkt of de verdeling qua reserveringen eerlijk is. Elk lid moet kans krijgen om te zwemmen. 

Heeft u aan de hand van bovenstaande nog vragen, neem dan contact op met het secretariaat.