Lissi geslaagd voor B-zwemdiploma & Kaylee behaalt haar afstandscertificaat

Beverwijk, 10 maart 2022

Op donderdag avond 10 maart 2022 heeft Lissi haar B-diploma behaalt. Lissi liet zich niet van haar stuk brengen door de grote aantallen familie en vrienden die haar kwamen aanmoedigen. Onder leiding van meester Carlo heeft zij in de afgelopen tijd aan al haar zwemvaardigheden kunnen werken om uiteindelijk het B diploma in ontvangst te mogen nemen. Lissi van harte gefeliciteerd en dat je maar lang bij de KIS mag blijven zwemmen!


En we hadden 10 maart 2022 nog een topper in huis! Kaylee heeft ook van meester Carlo haar afstands certificaat in ontvangst mogen nemen. Het afgelopen jaar heeft Kaylee heel hard getraind om 20 baantjes te zwemmen in ons 50 meter bad. Samen met diverse vrijwilligers heeft zij week aan week getraind om uiteindelijk haar certificaat in ontvangst te mogen nemen. 

Van harte gefeliciteerd Kaylee, je hebt het dik verdient! 

Enthousiast geworden van bovenstaande verhalen?

Wordt vrijwilliger bij de KIS

Wordt u ook zo blij bij het lezen van bovenstaande verhalen? Deze kinderen hebben hun zwemdiploma kunnen behalen door de inzet van vrijwilligers. Helaas kamt de KIS met een ernstig tekort aan vrijwilligers. Mensen die wekelijks één uurtje in het zwembad komen helpen. Om dit moment hebben wij een (zeer ernstig) tekort aan toezichthouders.  Wilt u meer van dit soort verhalen lezen in de toekomst? Denk dan eens na over een functie bij de KIS.


Onze vacatures