Incassomachtiging bij Sportvereniging KIS

afbeelding incassoformulier KIS

Hieronder kunt u informatie verzamelen over het afgeven van een incasso-machtiging aan de KIS.

Bij het afgeven van een incasso machtiging kunt u kiezen voor incasso van het bedrag in 1 termijn dan wel in 4 termijnen.

En u kunt kiezen om een papieren versie van de incasso machtiging te gebruiken als mede een online versie.

Online incasso machtiging afgeven

U kunt dit formulier gebruiken.

U kunt ook weer online de incasso machtiging intrekken. Klik hier.

Liever een papieren versie van de incasso machtiging?

Indien u een papieren versie wenst van de incasso machtiging kunt u deze downloaden. U vult het papier in en stuurt het naar het secretariaat. Zie gegevens hieronder:

Downloads:

– incassomachtiging

– intrekking incassomachtiging

Na ondertekening stuurt u de formulieren naar het secretariaat van de KIS per adres Engelandstraat 76 1966 NJ Heemskerk.

U mag de incassomachtiging ook inscannen en naar de penningmeester mailen. Let op! de scan moet in PDF formaat worden aangeleverd.

LET OP!

Indien u een mailadres heeft, ontvangt u na het afgeven van een incasso-machtiging altijd van de penningmeester een bevestiging. Deze bevestiging bestaat uit een document genaamd: ‘wijziging basisgegevens ledenadministratie’, en nogmaals, deze ontvangt u ALLEEN via de mail.

De incasso data zijn rond:

15 januari (een NIEUWE incasso machtiging moet voor 15 december voorafgaand binnen zijn, dan kan in VIER termijnen worden geïncasseerd)

15 maart (een NIEUWE incasso machtiging moet voor 15 februari voorafgaand binnen zijn, dan kan in DRIE termijnen worden geïncasseerd)

15 september (een NIEUWE incasso machtiging moet voor 15 augustus voorafgaand binnen zijn, dan kan in TWEE termijnen worden geïncasseerd)

15 november (een NIEUWE incasso machtiging moet voor 15 december voorafgaand binnen zijn, dan kan in EEN termijn worden geïncasseerd)

Als wij rond deze data niet kunnen incasseren, om welke reden dan ook (geen saldo / rekening geblokkeerd etc), dan ontvangt u een mail van de penningmeester dat de incasso machtiging niet heeft plaatsgevonden. U dient het dan nog openstaande bedrag per direct te voldoen. Dit bedrag wordt verhoogd met € 7,50 administratie kosten.

Wordt binnen een tijdsvak van 18 maanden drie keer geconstateerd dat de incasso-machtiging niet ten uitvoer kan worden gebracht, vervalt de incasso machtiging per direct.

Wilt u de machtiging intrekken, dan kunt u om beëindiging van de incassomachtiging vragen middels een beëindigingsformulier.

Heeft u vragen, stel ze gerust aan uw penningmeester. Dit kunt u doen via de contact pagina.

error: Content is protected !!