Jeugdtraining badminton bij Sportvereniging KIS

Tot onze badminton jeugdleden behoren de kinderen tot en met 15 jaar, of het denkvermogen <15 jaar. U bent van harte uitgenodigd om een keertje te komen kijken met uw kind. Uiteraard mag zij of hij dan direct meespelen. Zo kunt u op een rustige manier kijken of badmintonnen een geschikte sport is voor uw kind. In principe heeft iedereen zijn eigen racket, maar voor deze proeflessen zijn rackets aanwezig.

Badminton is een uitstekende sport voor kinderen met een beperking. Het is goed voor de ontwikkeling van de motoriek en de conditie.

Bij de KIS wordt zowel staand als rollend gespeeld. En bij kinderen met een ernstige beperking trachten we altijd één op één begeleiding te realiseren om toch onze oefeningen uit te voeren. Daarbij kan wel eens een beroep worden gedaan op ouders of begeleiders omdat het aantal vrijwilligers beperkt is.

De KIS heeft dan ook de term revalidatie badminton geïntroduceerd. Meer hierover hier.

De jeugd wordt getraind door een zeer ervaren speelster. Zij heeft in het verleden haar sporen verdient in het Nationale- en Internationale rolstoelbadminton. Daarnaast is ook altijd een ervaren SL3 sporttrainer aanwezig in de zaal.

Trainster Jeugd

De jaarlijkse contributie staat beschreven op de pagina ALGEMENE VOORWAARDEN.

Lid worden? klik hier

terug naar badminton algemeen

error: Content is protected !!