Parabadminton volwassenen

Bent u na ons revalidatie badminton toe aan de ‘next step’? Bent u toe aan een potje badminton en wilt u wedstrijden spelen? Dan bent u aan het juiste adres bij de KIS.

Bij ons revalidatie badminton heeft u onder leiding van de trainer de principes van het (rolstoel) badmintonnen en de spelregels van het aangepast badminton aangeboden gekregen. U bent toe om uw opgebouwde kennis en revalidatieherstel te toetsen in de praktijk. Welliswaar heeft u een beperking, maar dat weerhoudt u niet van een lekker potje badminton.

Ook dan bent u bij de KIS aan het juiste adres. Hoewel niet veel leden aan recreatief of wedstrijdbadminton deelnemen bieden wij u toch deze gelegenheid aan. De trainers zullen u begeleiden als coaches op uw eerste wedstrijddagen om echt de volle 100% eruit te halen, wat er uit te halen valt.

Zolang u hier niet aan toe bent, blijft u deelnemen aan het revalidatie badminton. Gewoon lekker oefeningen doen gebaseerd op het badminton spel, maar dan gestoeld om uw fysieke vermogen te verbeteren. En hieraan is geen tijdslimiet gesteld. Aan uw beperking zit immers ook geen tijdslimiet.

Sportrolstoel

Bent u rolstoel gebonden of heeft u een slecht loopvermogen, dan kunt u via de WMO van uw gemeente een aanvraag indienen voor een sportvoorziening. Met deze sportvoorziening kunt u een sportrolstoel aanschaffen. Onze trainers hebben veel ervaring met sportrolstoelen (zij zijn nl. zelf rolstoel gebonden) en zij kunnen u uitleggen waar u specifiek op moet letten bij de aanschaf van een sportrolstoel.

De (revalidatie) training bij de volwassenen wordt door een gediplomeerde SL3 trainer gegeven. Deze rolstoel gebonden trainer is de eerste SL3 trainer in Nederland die vanuit zijn rolstoel de opleiding SL3 trainer heeft afgerond. Beide trainers zijn veelvuldig Nederlands kampioen geweest en weten alle ‘ins- en outs’ van deze sport en van revalidatie!

De jaarlijkse contributie staat beschreven op de pagina ALGEMENE VOORWAARDEN.

Terug naar badminton algemeen

Lid worden? klik hier

error: Content is protected !!