Reserveer uw sport uur

Ja, ik wil graag reserveren!

We spreken het volgende af:

  • U gaat akkoord met de corona protocollen welke de KIS heeft opgesteld. Deze kunt u hier vinden.
  • Met ingang van 15 oktober 2020 zijn alle uren in Heliomare tot nader order geannuleerd. Dus deze reserveringsmogelijkheid hebben wij verwijderd.
  • Voor zwemmen in Sportfondsenbad Beverwijk geldt: max. 30 personen. Uiterlijk woensdag reserveren. Eventueel donderdag tot 12 uur antwoordapp van secretariaat inspreken met naam en lidcode. Tel 0251 296 721
  • Als een maximum aantal is behaald, komt u automatisch in aanmerking voor de weer erop voor het zelfde sport uur.
  • U reserveert maximaal 7 dagen van te voren. Dat wil zeggen; als u voor de donderdag wilt reserveren, kunt u maximaal de vrijdag ervoor een reserveren maken.
  • De lijst met deelnemers wordt zichtbaar gemaakt aan de hand van de lid-codes. U kunt uw lidcode terug vinden op uw lidmaatschapspasje of hier opvragen. U kunt deze hier bekijken.
  • U ontvangt in uw mailbox een kopie van uw reservering. Dit is de bevestiging dat u een reservering heeft gedaan. Als u niets hoort, is uw reservering compleet. Wij nemen ALLEEN contact met u op als u overtollig bent en doorgeschoven wordt.
  • Als u niet kunt sporten na uw reservering, bent u verplicht deze te annuleren. Dat kunt u HIER doen.

Kijken hoeveel reserveringen er reeds zijn op uw sport uur?

Heeft u reeds gereserveerd, maar wilt u onverhoopt de reservering annuleren? Graag, dan kan een andere sporter uw plaats innemen! 

Onderdelen met *) zijn verplicht.

Maximaal 1 persoon per reservering (excl. eventuele sportbuddy)

Op de donderdag avond zwemmen veel familieleden mee in het sportfondsenbad. Omdat we nu eenmaal niet meer dan 30 mensen mogen toelaten, moeten we een registratiesysteem kunnen overleggen en kunnen handhaven. Daarom is vraag 8 toegevoegd aan dit formulier. Daar kunt u uw familieleden opgeven. Dank voor uw medewerking!

Tijdens de kerstvakantie is er geen sport mogelijk! Lees verder

*) Verplicht

**) Sportbuddy

Dat is de persoonlijke hulp voor die sporter die niet op eigen kracht kan omkleden/water in kan gaan / rolstoelstransfer kan maken / zonder begeleiding kan zwemmen etc. 

Geen lidcode bij de hand?

Als u geen lidcode bij de hand heeft, kunt u uw basisgegevens opvragen bij het secretariaat. U ontvangt dan binnen een werkdag uw gegevens in de mailbox. 

error: Content is protected !!

Het kabinet heeft besloten om vanaf 4 november 2020 de zwembaden voor twee weken te sluiten. U kunt dus geen reservering maken voor het sportfondsenbad! Onze excuses voor het ongemak!

Voor week 45 & 46 geen reservering mogelijk!