Zwemmen bij Sportvereniging KIS

SFB Beverwijk
Afbeelding het Sportfondsenbad te Beverwijk waar KIS als sinds de opening zwemt…

Al vele tientallen jaren weten mensen met een beperking ons badwater te vinden. Juist omdat zij nu zonder enige vorm van schaamte zich in badkleding kunnen vertoeven, anderzijds omdat zij nu weten dat er echt toezicht wordt gehouden en zij veilig kunnen zwemmen. Zo wordt het instructiebad op de donderdagavond door gemiddeld 10 toezichthouders gemonitord. Maar ook de baden in het zwembad van Heliomare wordt door onze eigen toezichthouders gemonitord. En al deze mensen zijn vrijwilligers die dit belangeloos doen voor uw veiligheid!

Naast toezichthouders beschikt de KIS ook over zweminstructeurs die u met uw beperking de juiste aanwijzigen kunnen geven om goed in het water te bewegen.

Wist u dat de KIS het protocol ‘Veilig sportklimaat‘ van het NOC-NSF navolgt. Dit om de potentiële mensen met onjuiste bedoelingen te weren uit onze vereniging.

KIS zwemmen Heliomare Wijk aan Zee
afbeelding: Heliomarebad te Wijk aan Zee


Zwembad Heliomare

Wij zwemmen op de volgende tijdstippen:

abonnement A

Met abonnement A mag u drie keer komen zwemmen op de volgende tijdstippen:

abonnement B

Met abonnement B neemt u deel aan onze hydrogroep ‘bewegen in warm water’

  • Doelgroepzwemmen (hydrotherapiegroep-bewegen in warm water ) op zaterdag in het zwembad van Heliomare (Wijk aan Zee) van 11:00-12:00 uur. meer info

Voor abonnement A betaalt u één tarief ( u mag dan gebruik maken van onze zwem uren op de maandag, dinsdag en donderdag) en abonnement B is ook één tarief. Met abonnement B neemt u alleen deel aan het zwem uur op de zaterdag.

Om deel te mogen nemen aan onze zwemuren dient u lid te worden van onze vereniging en uiteraard in bezit van een Nederlands zwemdiploma. Zonder zwemdiploma kunnen wij u helaas niet toelaten. Deze bepaling is ook opgenomen in ons huishoudelijk reglement.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze lidmaatschapspagina en onze algemene voorwaarden staan hier.

Bij de ingang van het zwembad zit altijd een medewerk(st)er van de KIS. Na uw inschrijving ontvangt u een lidmaatschapspasje geldig gedurende het kalenderjaar.

U dient onverwijld het pasje voor toegang te tonen aan onze medewerk(st)er. Zonder pas geen toegang tot onze zwemuren.

Jeugd

Speciaal voor de jeugd met een beperking hebben wij op donderdagavond van 19:00 – 20:00 uur de beschikking over het sportfondsenbad te Beverwijk. U kunt hier meer over lezen. 

error: Content is protected !!